SPONSORKLIKS


Lever ook een financiële bijdrage aan de club, zonder dat het een cent extra kost!

Doe je online aankopen via Sponsorkliks en Urbanus ontvangt geld in de clubkas. Of je nu online koopt bij Zalando, de MediaMarkt of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl of een pizza via o.a. Thuisbezorgd besteld. Via de Sponsorkliks-button kom je in het menu en kun je bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Urbanus Hoorn. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Urbanus op nog een andere manier gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via www.urbanushoorn.nl. Voor jou een kleine moeite, voor Urbanus Hoorn directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten ze bij op de bankrekening van Urbanus Hoorn. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar bol.com: Je betaalt exact hetzelfde voor het product. Alleen in het laatste geval keert bol.com ons een commissie uit en profiteert Urbanus Hoorn hier direct van! Ook via de hiernaast staande button kun je direct naar de SponsorKliks webwinkel! Eén van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.

Sponsorkliks bestellenBinnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Urbanus.

Dat scheelt Urbanus aanzienlijk in de sponsorinkomsten. Want na verloop van tijd weet je niet beter dan dat je alleen nog maar via deze bestelknoppen bestelt!

Bekijk hier de korte uitlegvideo voor Google Chrome. En hier voor Firefox. Voor andere internetbrowsers geldt een vergelijkbare procedure.

Neem daarom de kleine moeite en verander jouw bestelpatroon, het liefst vandaag nog!