• Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Stock

Nieuws

NOOIT MEER SPONSORKLIKS VERGETEN VOOR URBANUS

Het gebeurt iedereen wel eens. Voor je het weet heb je online een bestelling gedaan en kom je er daarna pas achter dat je het ook via SponsorKliks had kunnen, nee, had moeten doen. Balen. Want daar loopt Urbanus weer "gevonden geld" mis! Euro's die Urbanus goed had kunnen gebruiken.

Eén van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.

Lees meer...

4 NOVEMBER 2018: TEAM-UITJE ASPIRANTEN

Bij Urbanus is het goede gewoonte om het seizoen af te sluiten met een team-uitje. Zondag 4 november gingen de Aspiranten daarom paintballen in Spaarnwoude!

Lees meer...

URBANUS STEUNT PLEEGOUDERCAMPAGNE PARLAN

Van 31 oktober t/m 7 november is de Week van de Pleegzorg. Urbanus steunt dit initiatief van Parlan om pleegouders te vinden voor kinderen en jongeren die geen thuis meer hebben. Het initiatief wordt vormgegeven door een campagne, waarvan je hieronder de toelichting en een van de uitingen vindt.

Lees meer...

ASPIRANTEN NEMEN AFSCHEID VAN COACHES JEMAL EN SJORS

Zaterdag 20 oktober, na hun laatste - gewonnen - wedstrijd hebben de Aspiranten passend afscheid genomen van hun coaches Jemal Leleuya en Sjors Warnink. Mede dankzij hun scoorder en 'Mariska-van-alles' Mariska Ledegang overhandigden zij hun coaches speciale warmhoudbekers zodat ze tijdens het coachen en trainen over warme koffie kunnen beschikken. Jemal en Sjors, veel dank voor alles wat jullie de Aspiranten hebben bijgebracht!

Lees meer...

URBANUS BEEBALL IN SPONSORACTIE DEKA MARKT 2018

Vanaf 14 oktober t/m 24 november a.s. kun je onze Beeballers helpen door je boodschappen te doen bij DekaMarkt. Elke 10,- aan boodschappen levert een sponsorvoucher op waarmee je een stem voor steun aan Urbanus kunt uitbrengen. De vereniging met de meeste stemmen wint! Via deze sponsoractie maakt Urbanus kans op een bedrag voor materialen en aanpassing van de kantine voor het opleiden van onze Beeballers.

Dus: doe zes weken lang al je boodschappen bij de dichtstbijzijnde DEKA Markt (o.a. in Hoorn, Zwaag en Enkhuizen) en help onze jongste honk- en softballers aan mooie spullen en een aangepaste kantine! Dankjewel vast voor je deelname!

HENK NOLTING OVERLEDEN

Beste mensen,

Op 7 september jl is Henk Nolting overleden na een kort verblijf in het Westfriesgasthuis. Henk zijn gezondheid was in de laatste jaren al steeds slechter geworden maar toch komt zijn overlijden onverwacht. Henk heeft jaren als medewerker bij Urbanus zijn hart in de vereniging gelegd, hij was coach, wedstrijdsecretaris, scheidsrechter, kantinemedewerker, onderhoudsman, technisch commissie, etc. etc.

Lees meer...

NIEUWE PRIVACYWET AVG/GDPR PER 1 MEI 2018

Per 1 mei a.s. treedt de zgn. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verordening heeft betrekking op het omgaan met persoonsgegevens. Meestal digitaal. Dat geldt voor bedrijven, instellingen, verenigingen, overheid etc.

Lees meer...

MARTIN VAN DRUNEN ERELID URBANUS

Wegens zijn jarenlange verdiensten voor onze vereniging is onlangs voorzitter Martin van Drunen benoemd tot erelid. Die bekendmaking werd gedaan op dinsdag 3 april jl., vlak voordat wethouder Ben Tap onder grote belangstelling officieel het eerste openbare BeeBall kunstgrasveld in Nederland opende, gelegen tussen de basisscholen Pontonnier en Tweemaster.

Martin, het is je gegund.

SPELENDERWIJS VAN BEELDSCHERM NAAR BEEBALL

Dinsdag 3 april opende sportwethouder Ben Tap het allereerste openbare kunstgras beeball-veld in Nederland. Het ligt tussen twee basisscholen (De Tweemaster en De Pontonnier) in Hoorn, op een openbare speelruimte. BeeBall is voor honkbal wat kabouter- en F-voetbal is voor voetbal. Het kunstgrasveld is gerealiseerd door de Gemeente Hoorn in samenwerking met de Hoornse honkbalvereniging Urbanus, met de bedoeling om kinderen ook de sport BeeBall te laten spelen buiten de vereniging.

Lees meer...

facebook