• Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Stock

Nieuws

NOOIT MEER SPONSORKLIKS VERGETEN VOOR URBANUS

Het gebeurt iedereen wel eens. Voor je het weet heb je online een bestelling gedaan en kom je er daarna pas achter dat je het ook via SponsorKliks had kunnen, nee, had moeten doen. Balen. Want daar loopt Urbanus weer "gevonden geld" mis! Euro's die Urbanus goed had kunnen gebruiken.

Eén van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.

Lees meer...

TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN AFGELAST I.V.M. CORONA VIRUS

Beste Leden of ouders van leden,

Zoals iedereen weet gaat de opening van het seizoen niet plaats vinden in het weekend van 12 april, maar tot op heden zijn alle maatregelen vanwege het corona virus verlengd tot 28 april.

We weten natuurlijk niet of het seizoen dan al start met alle huidige onzekerheid!

Wel willen we u vriendelijk verzoeken de contributie over te maken, want alle vaste lasten voor de verenging lopen gewoon door en we willen natuurlijk niet dat we als vereniging in betalingsproblemen komen.

Om maar een voorbeeld te geven de kosten van de zaal-trainingen zijn al geweest en dat zijn de hoogste uitgaven van de vereniging!

Uiteraard gaan we achteraf kijken of een deel van de contributie word gecrediteerd, maar dat kunnen we pas zien na afloop van het seizoen.

Als het goed is, heeft u een e-mail gehad met daarin de contributie. Mocht dit niet het geval zijn, neem contact op zodat we deze alsnog kunnen toesturen.

Dit kan via uw coach of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wel zullen alle personen boven de 18 jaar een uitnodiging via e-mail krijgen om de online scheidsrechter cursus te doen. Hiermee kun je niet alleen scheidsen in de toekomst, maar ook de spelregels goed onder controle krijgen.

Natuurlijk betreuren wij dat we niet kunnen starten, maar er zijn grotere problemen en we zullen i.v.m. met de gezondheid van ons allen nog even moeten wachten totdat deze crisis voorbij is.

Wij wensen u allen een goede gezondheid. Houd u aan de sociale afstand - hoe erg dit zo nu en dan ook is -  het is voor iedereen zijn bestwil.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

4 NOVEMBER 2018: TEAM-UITJE ASPIRANTEN

Bij Urbanus is het goede gewoonte om het seizoen af te sluiten met een team-uitje. Zondag 4 november gingen de Aspiranten daarom paintballen in Spaarnwoude!

Lees meer...

URBANUS STEUNT PLEEGOUDERCAMPAGNE PARLAN

Van 31 oktober t/m 7 november is de Week van de Pleegzorg. Urbanus steunt dit initiatief van Parlan om pleegouders te vinden voor kinderen en jongeren die geen thuis meer hebben. Het initiatief wordt vormgegeven door een campagne, waarvan je hieronder de toelichting en een van de uitingen vindt.

Lees meer...

ASPIRANTEN NEMEN AFSCHEID VAN COACHES JEMAL EN SJORS

Zaterdag 20 oktober, na hun laatste - gewonnen - wedstrijd hebben de Aspiranten passend afscheid genomen van hun coaches Jemal Leleuya en Sjors Warnink. Mede dankzij hun scoorder en 'Mariska-van-alles' Mariska Ledegang overhandigden zij hun coaches speciale warmhoudbekers zodat ze tijdens het coachen en trainen over warme koffie kunnen beschikken. Jemal en Sjors, veel dank voor alles wat jullie de Aspiranten hebben bijgebracht!

Lees meer...

URBANUS BEEBALL IN SPONSORACTIE DEKA MARKT 2018

Vanaf 14 oktober t/m 24 november a.s. kun je onze Beeballers helpen door je boodschappen te doen bij DekaMarkt. Elke 10,- aan boodschappen levert een sponsorvoucher op waarmee je een stem voor steun aan Urbanus kunt uitbrengen. De vereniging met de meeste stemmen wint! Via deze sponsoractie maakt Urbanus kans op een bedrag voor materialen en aanpassing van de kantine voor het opleiden van onze Beeballers.

Dus: doe zes weken lang al je boodschappen bij de dichtstbijzijnde DEKA Markt (o.a. in Hoorn, Zwaag en Enkhuizen) en help onze jongste honk- en softballers aan mooie spullen en een aangepaste kantine! Dankjewel vast voor je deelname!

HENK NOLTING OVERLEDEN

Beste mensen,

Op 7 september jl is Henk Nolting overleden na een kort verblijf in het Westfriesgasthuis. Henk zijn gezondheid was in de laatste jaren al steeds slechter geworden maar toch komt zijn overlijden onverwacht. Henk heeft jaren als medewerker bij Urbanus zijn hart in de vereniging gelegd, hij was coach, wedstrijdsecretaris, scheidsrechter, kantinemedewerker, onderhoudsman, technisch commissie, etc. etc.

Lees meer...

NIEUWE PRIVACYWET AVG/GDPR PER 1 MEI 2018

Per 1 mei a.s. treedt de zgn. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verordening heeft betrekking op het omgaan met persoonsgegevens. Meestal digitaal. Dat geldt voor bedrijven, instellingen, verenigingen, overheid etc.

Lees meer...

MARTIN VAN DRUNEN ERELID URBANUS

Wegens zijn jarenlange verdiensten voor onze vereniging is onlangs voorzitter Martin van Drunen benoemd tot erelid. Die bekendmaking werd gedaan op dinsdag 3 april jl., vlak voordat wethouder Ben Tap onder grote belangstelling officieel het eerste openbare BeeBall kunstgrasveld in Nederland opende, gelegen tussen de basisscholen Pontonnier en Tweemaster.

Martin, het is je gegund.

facebook