• Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld
  • Foto: Stock
  • Foto: Angelina Carol - Echt in Beeld

Nieuws

URBANUS KLEURT GROEN!

HBSV Urbanus is goed aan het werk aan verduurzaming van de club
 

Vandaag is het zover met dank aan Provincie Noord-Holland welke een service gerichte en uitstekende organisatie hebben opgezet voor verduurzamen ook voor sportverenigingen, tevens met dank aan Metaal bedrijf De Greeuw in Wognum welke ons hebben geholpen met de constructie voor de plaatsing van de zonnepanelen, tevens dank aan Met de Zon de leverancier voor hun flexibele opstelling

Het is ons gelukt om de zonnepanelen op 30 Augustus aan te sluiten, en de eerste zonnestroom loopt van af vandaag terug op het Net. We hopen dat dit ons de aankomende 20 jaar zal helpen met de verduurzaming en kosten voor onze leden en onze toekomstige leden.
Nogmaals dank Provincie Noord Holland, Metaal bedrijf De Greeuw en Met de Zon, voor HBSV Urbanus is dit een grote stap richting verduurzaming, kosten beheersing en voortbestaan.

 Zonnepanelen
 
 

 

LANDELIJKE BEEBALLDAG
GROOT SUCCES!

Persbericht NHD

HBSV Urbanus trotse gastheer Landelijke Beeball Dag:
jeugd heeft de toekomst
 
Honkbalkabouters slaan hun slag
 
ZWAAG - Meer dan honderd jonge honkballertjes verzamelden zondag in alle vroegte op de velden van HBSV Urbanus in Zwaag voor de landelijke Beeball Dag. Met een sportief fanatisme slaan ze in een minicompetitie heel wat balletjes weg.
 
jerom adams landelijke beeba
 
“Wat het kaboutervoetbal is voor voetbal, is Beeball voor honkbal”, vertelt voorzitter Martin van Drunen. “Beeball stimuleren is een van de pijlers van ons ledenbeleid. Daarom zijn we blij en trots dat we deze landelijke Beeball Dag mogen organiseren. De jeugd heeft tenslotte de toekomst.”
Hoewel veel belangstelling langs de lijn natuurlijk is toe te juichen zijn er in verband met de richtlijnen van de RIVM maatregelen getroffen. “Het aantal volwassen bezoekers hebben we geprobeerd in te perken en we hebben meer ruimte tussen de speelvelden gecreëerd. We weten uit ervaring dat de jonge spelers, tussen de vijf en de negen jaar, in de regel niet bij de vereniging douchen. Die ruimtes hebben we dichtgelaten. De toiletten en de kantine zijn wel open. Het verloopt goed, iedereen houdt zich aan de regels.”

Lees meer...

NOOIT MEER SPONSORKLIKS VERGETEN VOOR URBANUS

Het gebeurt iedereen wel eens. Voor je het weet heb je online een bestelling gedaan en kom je er daarna pas achter dat je het ook via SponsorKliks had kunnen, nee, had moeten doen. Balen. Want daar loopt Urbanus weer "gevonden geld" mis! Euro's die Urbanus goed had kunnen gebruiken.

Eén van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.

Lees meer...

MARTIN VAN DRUNEN ERELID URBANUS

Wegens zijn jarenlange verdiensten voor onze vereniging is onlangs voorzitter Martin van Drunen benoemd tot erelid. Die bekendmaking werd gedaan op dinsdag 3 april jl., vlak voordat wethouder Ben Tap onder grote belangstelling officieel het eerste openbare BeeBall kunstgrasveld in Nederland opende, gelegen tussen de basisscholen Pontonnier en Tweemaster.

Martin, het is je gegund.

SPELENDERWIJS VAN BEELDSCHERM NAAR BEEBALL

Dinsdag 3 april opende sportwethouder Ben Tap het allereerste openbare kunstgras beeball-veld in Nederland. Het ligt tussen twee basisscholen (De Tweemaster en De Pontonnier) in Hoorn, op een openbare speelruimte. BeeBall is voor honkbal wat kabouter- en F-voetbal is voor voetbal. Het kunstgrasveld is gerealiseerd door de Gemeente Hoorn in samenwerking met de Hoornse honkbalvereniging Urbanus, met de bedoeling om kinderen ook de sport BeeBall te laten spelen buiten de vereniging.

Lees meer...

BEEBALLTRAINING BIJ URBANUS

Ben je nou ook zo nieuwsgierig hoe het er bij zo'n beeball training aan toe gaat? Nou, lees dan snel verder en je zult het zien!

Ik wed dat je staat te trappelen om mee te doen....

Lees meer...

facebook